Πίσω στην αρχική σελίδα

GDPR (Γενικός Κανονισμός Προστασίας Δεδομένων) 2016/679
Όροι & Προϋποθέσεις

Τα καταστήματα Flaked επιθυμούν τη διατήρηση επικοινωνίας μαζί σας. Συλλέγουμε και κάνουμε χρήση προσωπικών δεδομένων, με σκοπό την επικοινωνία με τους πελάτες μας, την εξυπηρέτησή & την ενημέρωσή τους. Η προστασία των προσωπικών σας δεδομένων είναι πολύ σημαντική για εμάς, γι’ αυτό το λόγο σας διαβεβαιώνουμε ότι όλα τα στοιχεία χρησιμοποιούνται προσεκτικά και τηρούνται με μεγάλη ασφάλεια.

Η εταιρία μας έχει προχωρήσει στην ολοκλήρωση των απαραίτητων ενεργειών για να συμμορφωθεί με όσα ορίζει ο κανονισμός.

  1. Προσεκτική και ασφαλής συλλογή και αποθήκευση προσωπικών δεδομένων
  2. Δεν επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά δεδομένα κανενός χωρίς συγκατάθεσή του
  3. Κωδικοποίηση προσωπικών δεδομένων
  4. Δυνατότητα διαγραφής μετά από αίτημά σας
  5. Συλλογή μόνο απαραίτητων δεδομένων
  6. Συμμόρφωση στον κανονισμό και από τις συνεργαζόμενες εταιρείες

Όλα τα προσωπικά δεδομένα συλλέγονται από τα καταστήματα Flaked σε σχέση με τις υπηρεσίες και τα προϊόντα που προσφέρουμε. Τα προσωπικά δεδομένα που τηρούμε στα αρχεία μας είναι όνομα, επώνυμο, τηλέφωνο επικοινωνίας, email, διεύθυνση κατοικίας (σε περιπτώσεις αποστολής προϊόντων στο χώρο σας), ιστορικό παραγγελιών, ημερομηνία γέννησης.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΣΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Τα προσωπικά σας δεδομένα κοινοποιούνται εσωτερικά στην επιχείρησή μας στα αντίστοιχα τμήματά διαφήμισης & marketing, καθώς και σε επιλεγμένα τρίτα μέρη, εξωτερικούς συνεργάτες.
Τα προσωπικά σας δεδομένα κοινοποιούνται σε επιλεγμένα τρίτα μέρη στις παρακάτω περιστάσεις:


ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Η προστασία και η ασφάλεια των προσωπικών σας δεδομένων αποτελεί ζήτημα υψίστης σημασίας για τα καταστήματα Flaked. Γίνονται όλες οι απαραίτητες ενέργειες για την προστασία τους από κατάχρηση, επέμβαση, απώλεια, μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση, τροποποίηση ή δημοσιοποίηση. Πρόσβαση σε αυτά τα δεδομένα έχουν μόνο τα αρμόδια τμήματα της επιχείρησης, καθώς και εξουσιοδοτημένοι συνεργάτες κατόπιν δικού μας αιτήματος.

ΧΡΗΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Χρησιμοποιούμε, συλλέγουμε και επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα για συγκεκριμένους διαφημιστικούς και εμπορικούς σκοπούς.


ΠΡΟΦΙΛ ΠΕΛΑΤΩΝ

Η εταιρία μας καταρτίζει προφίλ με τα δεδομένα σας εφόσον έχετε δώσει τη συγκατάθεσή σας για αυτή την ενέργεια, στις εξής περιπτώσεις:


ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Διατηρούμε τα προσωπικά σας δεδομένα για όσο διάστημα χρειάζεται για τον σκοπό για τον οποίο γίνεται η συλλογή τους. Εξετάζουμε τα ενεργά προσωπικά δεδομένα και τα διατηρούμε, τα ανενεργά διαγράφονται.

ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΑΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με τα καταστήματα Flaked μέσω email, στα τηλέφωνα και στα ίδια τα καταστήματά μας ζητώντας τον υπεύθυνο του κάθε καταστήματος.

Οι υπεύθυνοι των καταστημάτων μας είναι στη διάθεσή σας να λύσουν οποιαδήποτε απορία σας και να σας βοηθήσουν με οτιδήποτε χρειάζεστε σχετικά με την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων.

Πίσω στην αρχική σελίδα